Informatie Gastouderland Noord-Holland Noord

Wie ben ik?

Ik ben Katinka Kaandorp en ben de consulente van alle regio’s van Alkmaar tot aan Den Helder. Heb zelf ruim 10 jaar gewerkt als gastouder aan huis en ben sinds januari 2018 werkzaam als consulente van Gastouderland Noord-Holland-Noord. Dit doe ik met heel veel plezier! Na mijn ervaring als gastouder aan huis wilde ik mij nog meer ontwikkelen bij het helpen van ouders bij het vinden van de beste gastouder die bij hun en hun kinderen past. Ik vind het ook heel leuk gastouders te helpen met ontwikkelen van hun opvang dus dat zo hun visie op hun opvang het beste tot zijn recht komt.


Wat kunnen ouders van mij als consulente verwachten?

Dat ik mij zoveel mogelijk inleef in het beeld wat u voor uw kostbaarste bezit voor ogen hebt. Dat ik dat meeneem in mijn zoektocht naar de beste bijpassende gastouder voor u en uw gezin. Dat de gastouder waar uw kind in de opvang zit volgens de Wet Kinderopvang werkt, en alles rondom de kinderopvangtoeslag voor u geregeld is. Is de koppeling tussen u en de gastouder helemaal rond dan blijf ik jullie aanspreekpunt. Het is natuurlijk heel belangrijk dat u en uw kind zich op hun plek voelen.

 

Wat kunnen gastouders van mij als consulente verwachten?

Met mijn ruime ervaring als gastouder aan huis weet ik al te best dat je voor heel veel er alleen voor staat. Ik vind het belangrijk dat gastouders op mij kunnen rekenen. Communicatie is daarin heel belangrijk! Ik ben altijd in om samen te brainstormen over de opvang, de marketing, bijscholing en natuurlijk mee te kijken naar ontwikkelingen van kinderen of eventueel puntjes waar je met ouders tegenaan kan lopen.

 Heeft u vragen voor mij of over Gastouderland Noord-Holland-Noord?

Of ben u opzoek naar een gastouder of nanny? Ik ga geheel vrijblijvend met u in gesprek en opzoek.


Ben je gastouder en heb je nog plek, meld je dan bij mij. Of ben je het zat om er zo alleen voor te staan en zoek je een actieve consulente/gastouderbureau, vraag ook dan een vrijblijvend gesprek aan.

 

Hoop jullie snel te spreken.